Utenos miesto sportininkai - jaunieji šauliai

Utenos miesto šauliai gali pasigirti ne tik menišku, kuriančiu jaunimu, bet taip pat ir sportinkais. Jų pas mus yra ne vienas.

Lengvaatletė  ir plaukikė Ieva Zarankaitė jau nuo mažų dienų laiką leisdavo stadione arba baseine su sportininkais. Dabar ji pasiekė stulbinamų aukštumų. Ji yra kandidatė į plaukimo meistrus, Lietuvos rinkinės sudėtyje. Ši sportininkė varžosi ne tik su bendraamžiais, bet net ir su suaugusiais, o nesenai vykusiose varžybose užėmė 3 vietą. Taip pat ji yra žinoma net už Lietuvos ribų.

Kitas mūsų sportininkas Paulius Kaušylas, nė ne mano nusileisti. Lankantis lengvąją atletiką jau 2,5 metų daug pasiekė. Jis yra daugkartinis vietinių varžybų prizininkas, taip pat Lietuvos rajonų pirmenybėse, jaunimo grupėje, estafetėse laimėjęs 1 vietą.

Didžiuojamės savo sportininkais, tikimės, kad jie pasieks dar didesnių aukštumų, bei pergalių.

sportas

Simona Kašėtaitė