Prasideda registracija į vasaros stovyklas

Dėmesio jaunime, ketinantys dalyvauti šaulių stovyklose. LŠS centro valdybos sprendimu įvestas stovyklų registracijos mokestis- 10 eurų. Gavėjas: Lietuvos šaulių sąjunga.Sąskaitos numeris:LT46 7300 0101 4629 4531, banko kodas 73000, SWED bankas. Įmonės kodas 191691799, paskirtis: stovyklos registracijos mokestis.

Mokesčio nereikia mokėti tik Utenos rajono socialiai remtinų ir daugiavaikių šeimų vaikams pristačiusiems parvirtinančias pažymas.

100 3481

Balandžio 16 dieną prasideda registracija į mobiliąją sukarintą pažintinę jaunųjų šaulių ir kandidatų vasaros stovyklą "Vyžuonos 2018" . Registracija Vykdome štabe pirmadieniais 8-12 ir 14- 16 val. , arba el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai

KUR? Vyžuonose, Utenos rajone.

KADA? liepos 1-7 dienomis

AMŽIUS? 11-18 metų

KAS LAUKIA? Susipažinimas su policijos, ugniagesių, karo policijos, karių savanorių veikla, gyvenimas palapinėse, grynas oras, naujos pažintys, skanus maistas, jokių telefonų ir kitokių trugdžių...

Registracija į stovyklą patvirtinama tik pristačius tėvų sutikimą ir susimokėjus registracijos mokestį ir pateikus tai patvirtinančius dokumentus( pavedimo kopiją). Sveikatos pažymą galima pristatyti atvažiuojant į stovyklą. Užsiregistravus ir persigalvojus, registracijos mokestis negražinamas. Pirmenybė teikiama Utenos apskrityje gyvevnantiems vaikams.

Pirmumas stovyklauti- dar nedalyvavusiems tokio pobūdžio stovyklose ir pristačiusiems anksčiau minėtus dokumentus.

Tėvų sutikimas ir daiktų sąrašas.

You are here Prasideda registracija į vasaros stovyklas