Registracija į stovyklas prasideda

Dėmesio jaunime, ketinantys dalyvauti šaulių stovyklose. LŠS centro valdybos sprendimu įvestas stovyklų registracijos mokestis- 10 eurų. Gavėjas: Lietuvos šaulių sąjunga.Sąskaitos numeris:LT46 7300 0101 4629 4531, banko kodas 73000, SWED bankas. Įmonės kodas 191691799, paskirtis: stovyklos registracijos mokestis.

Mokesčio nereikia mokėti socialiai remtinų ir daugiavaikių šeimų vaikams pristačiusiems parvirtinančias pažymas.

III pakopa liepos 17-23 Pabradėje; -išvykimas iš Utenos liepos 17 dieną 8 val.

Policijos rėmėjų- šaulių stovykla liepos 17-23 dienomis. Išvykimas iš Utenos liepos 17 d. Būti šaulių namuose pirmadienį 11.00.
I-II pakopa liepos 24-30 Pabradėje; Išvykimas iš Anykščių štabo 7.00;, Svėdasų gimnazijos- 7.25;

Išvykimas iš Utenos štabo- 8.00val.; Dusetų šaulių namų- 8.30val.,; Antazavės sustojimo priešais bažnyčią- 8.45val.;, Zarasų Sėlių aikštės šalia restorano- 9.10val.;, Visagino DOMINO pc- 9.35val.;, Ignalinoje- prie MAXIMOS- 10.00 val.

Narų stovykla liepos 24-30 Sudeikiuose. Tik 10 jaunųjų šaulių nuo 15 metų mokantys plaukti ir turintys sveikatos pažymą."Nardyti gali"Tėvų sutikimas.Atvykti į Sudeikių daugiafunkcinį centrą 8 val.

Gegužės 29 dieną prasideda registracija į mobiliąją I pakopos jaunųjų šaulių ir kandidatų vasaros stovyklą "Vyžuonos 2017" . Registracija Vykdome štabe antradieniais ir ketvirtadieniais 8-12 ir 14- 16 val. , arba el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai

KUR? Vyžuonose, Utenos rajone.

KADA? liepos 1-7 dienomis

AMŽIUS? 11-18 metų

KAS LAUKIA? Susipažinimas su policijos, ugniagesių, karo policijos, karių savanorių veikla, gyvenimas palapinėse, grynas oras, naujos pažintys, skanus maistas, jokių telefonų ir kitokių trugdžių...

Registracija į stovyklą patvirtinama tik pristačius tėvų sutikimą ir susimokėjus registracijos mokestį ir pateikus tai patvirtinančius dokumentus( pavedimo kopiją). Sveikatos pažymą galima pristatyti atvažiuojant į stovyklą. Užsiregistravus ir persigalvojus, registracijos mokestis negražinamas.

Pirmumas stovyklauti- dar nedalyvavusiems tokio pobūdžio stovyklose ir pristačiusiems anksčiau minėtus dokumentus.

KItos stovyklos:

IV pakopa liepos 23-29 Kazlų Rūdoje; Išvykimas iš Utenos liepos 29 d. 9 val.

"Žalgiris" liepos 9-16 (Registracija tiesiogiai)

Tėvų sutikimasVyžuonos- atvykimas iki 10 val į Vyžuonas

Tėvų sutikimas Pabradė

Tėvų sutikimas Pabradė III pakopa