Kviečiame į NVŠ 2019

Kviečiame jungtis į Neformalaus vaikų švietimo grupes Visagine, Ignalinos r., Vidiškių grupėje ir Alantos ir Giedraičių grupėse Molėtų rajone.Jaunasis šaulys, ugdydamasis šiame kurse įtvirtina žinias apie pagrindines valstybines institucijas ir jų svarbą, išmoksta tvarkingai nešioti šaulio uniformą ir taisyklingai žygiuoti, saugiai elgtis su pniaumatiniu ir mažo kalibro šautuvais, teisingai atlikti šaudybos pratimus, susipažįsta su pagrindiniais reikalavimais ruošiantis žygiui, orientavimosi vietovėje ir asmeninės higienos laikymusi lauko sąlygomis.Taip pat jaunieji šauliai yra mokomi spręsti įvairias komandines užduotis, ugdomos asmeninės bei lyderio kompetencijos. Ši programa orientuota į aktyvų gyvenimą mėgstančius 11-18 metų amžiaus moksleivius (mergaites ir berniukus). Moksleiviai sužino apie LŠS bei kitų statutinių veiklą, jų tikslus, bei per jaunimui patrauklią veiklą, savirealizavimo patirtį skatina siekti žinių aukštesnėse jaunųjų šaulių ugdymo pakopose, tuo pačiu vykdant prevenciją nusikalstamumui jaunimo tarpe. Visagine ir Ignalinos rajone, Vidiškėse- mokytojas Gintaras Gruodis ( Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai ), Alantoje gimnazijoje- Vytautas Šerelis ( Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai ).

You are here Pradžia